Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't find XID device

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't find XID device

    Hi,

    I'm using SuperLab 4.0.7b and trying to connect it to a Lumina LSC-400B controller with the LU400-pair response pads.

    I've tried a couple times using the auto detect feature of SuperLab to detect the controller/pads but it prompts with a message saying that there is no XID device.

    I currently have all the required drivers for my usb-serial converter and I can see the converter in the system profiler so it appears to be installed correctly.

    I'm running Mac OSX 10.6.7. Any help would be greatly appreciated.

  • #2
    Is your controller set to "Lumina" mode? Also, what type of USB-to-Serial Port adapter are you using?

    Comment


    • #3
      Originally posted by MonikaT View Post
      Is your controller set to "Lumina" mode? Also, what type of USB-to-Serial Port adapter are you using?
      The controller is set to Lumina mode. I toggled through the others and tried auto detecting just in case...but still nothing.

      I am currently using a Dynex usb-serial connector (model # DX-UBDB9). You can see it here:

      http://www.dynexproducts.com/product.../DX-UBDB9.html

      I installed the newest drivers from their website. I also searched around on google and found that people had issues with it, and that using the Prolific PL2303 drivers (http://osx-pl2303.sourceforge.net/) resolved their issues. I tried installing those as well, but to no avail.

      Comment


      • #4
        Can anyone help with this? We've got scans book for Monday and Wednesday and will be unable to do them if this isn't fixed.

        Comment


        • #5
          I will contact you by private message.

          Comment


          • #6
            To follow up - I got the connection to work with Saelig adapter (UMC-201RL) with the newest drivers downloaded from their website.

            Comment

            Working...
            X