Announcement

Collapse
No announcement yet.

RB response pad with windows 7 64-bit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hisham
    replied
    Hi Raj, I’m glad that all is well on your end. Error 10051 is described on our website at this page. Let me know if this still doesn’t solve it.

    Leave a comment:


  • sangoiraj
    replied
    eprime and SRBOX lsc-400B

    Hello Hisham, Long time no see. That is good for us - no troubles!
    well, i have one now:
    1 am having issues lately with our exisiting eprime 2 installed with Cedrus Lumina SRBOX and was running great for the past 3 years+. Now stopped running, with error:

    SRBOX error: 0x00004a46

    message: unable to open SRBOX 0x00000103

    SRBOX device driver may not be installed.

    pstnet.com/e-prime/support/kbasp?topic DI=2581

    Line 786 ( and another error has line 926 )

    error # 10051


    So, what happened here? where are the drivers for this SRBOX? Do i have to re-install eprime 2???

    I am using Lumina cedrus controller #LSC 400B.

    Pls. advice.
    With much respect and best reagards,
    Raj Sangoi _ NY 10962

    Leave a comment:


  • Hisham
    replied
    It was good talking to you earlier. As we discovered, the response pad is working fine with Windows 7 64-bit (SuperLab was able to "see" it). The problem specific to E-Prime in that the "PST Serial Response Box Driver" needs to be installed. Once installed, along with the "PST Port I/O Driver", you should be able to see them in Windows' Device Manager under Other Devices:

    Leave a comment:


  • Hisham
    replied
    It's hard to tell from the brief description. This question is better (and faster) answered by phone. Call me at your convenience.

    Leave a comment:


  • dterhune
    started a topic RB response pad with windows 7 64-bit

    RB response pad with windows 7 64-bit

    Greetings. I've just tried to install an RB box that we received in December, 2010 to be used with eprime 2 on a pc running 64-bit windows 7.

    I get the following error: 0x00004a46
    Unable to open the SRBox
    SRbox might not be installed

    I can confirm that I'm using the correct baud rate on the box, that is linked to COM4, and was installed correctly.

    Please let me know what I can do at this point.

    cheers, dbt
Working...
X