Thread Tools  
trojan
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
trojan is on a distinguished road Posts: 2
Experiment Help!, Posted April 13th, 2008 #1
Hello,

I am trying to create an Implicit Association Test (IAT) using SuperLab 4.0 without any experience and with no guidance. I have followed the demo, but when I tried my experiment the screen takes a long time to load after the instructions to the point of freezing. Also, I can't figure out how to have the words "good" and "bad" stay on the screen while the stimulus flashes in the middle. Any help would be appreciated. Thanks!
Reply With Quote
Hank
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Asheville, NC
Hank is on a distinguished road Posts: 490
Posted April 14th, 2008 #2
First, redownload and reinstall SuperLab 4.0.6b: http://community.cedrus.com/showthread.php?t=437

That will fix the loading time issue.


Second, to get your stimulus to flash, open the stimulus in the event editor and click "Settings..." Under the "Presentation Options" tab, click the radio button to "Erase Stimulus" at event end. Here, you'll also want to uncheck "Erase screen before presenting stimulus" so that "good" and "bad" (if already drawn) will stay on the screen. Lastly, under the input tab of the event editor, you can configure how long you would like the stimulus to stay on screen. If you would like information about the stimulus to show up in your log file, the event needs to look for input--even if it only looks for 1ms. It can't be configured to end immediately.
Reply With Quote
Thread Tools
Posting Rules
Forum Jump:
Copyright Cedrus Corporation, 1991-2014.
All times are GMT -7. The time now is 02:02 AM.