Thread Tools  
Junior Member
Join Date: Sep 2015
RTASG is on a distinguished road Posts: 13
Sensor patch locations, Posted March 14th, 2016 #1
Is it possible to display the sensor patches on different locations/corners of the screen ?
Say I have 4 sensors and 4 groups of stimuli - then I can have sensor patches on the 4 corners and they could send 4 different markers as per the stimuli group.
That would be much easier than editing all the stimuli images and adding patches on their corners one-by-one.
Reply With Quote
Join Date: Aug 2006
Location: San Pedro, CA
Hisham is on a distinguished road Posts: 1,167
Posted August 2nd, 2016 #2
Unfortunately not. The sensor patch location can currently be set in only one spot per experiment.

You could, however, simulate a sensor patch easily by creating an event to display it. You can then vary that location on a trial per trial basis.
Reply With Quote
Thread Tools
Posting Rules
Forum Jump:
Copyright Cedrus Corporation, 1991-2014.
All times are GMT -7. The time now is 03:08 AM.