Thread Tools  
rlaguswl6442
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: South Korea
rlaguswl6442 is on a distinguished road Posts: 30
I am having a little problem with digital outputs.

The digital output is supposed to come out at the same time the picture is presented, however, there is a bit of delay (about 2 seconds).

I have tried everything I can but couldn't figure out why theres a delay.
(I also have asked the Acknowledge technician but we concluded that the superlab is the problem)

Thanks in advance.
Reply With Quote
Hisham
Founder
 
Join Date: Aug 2006
Location: San Pedro, CA
Hisham is on a distinguished road Posts: 1,199
Posted July 28th, 2016 #2
If the participant does not respond, the delay will actually be a full 3 seconds. Thatís because you are presenting the picture first, with a 3000ms time limit.

The solution is to have the digital output events appear before the picture instead of after.

Side note: in the future, if you (or other forum members) want to post experiments that contain disturbing pictures or nudity, we would be grateful if you can post a warning note about that first or send a private message.
Reply With Quote
rlaguswl6442
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: South Korea
rlaguswl6442 is on a distinguished road Posts: 30
Posted July 31st, 2016 #3
Sorry about not noticing it beforehand. I will make sure to post a warning note next time.
Reply With Quote
Thread Tools
Posting Rules
Forum Jump:
© Copyright Cedrus Corporation, 1991-2014.
All times are GMT -7. The time now is 04:08 PM.