Cedrus Community Forums
Page 1 of 2:  1  2  

Cedrus Community Forums (http://community.cedrus.com/index.php)
-   Support for Earlier SuperLab Versions (http://community.cedrus.com/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Unable to Register SuperLab Pro (2.0.4) for Windows (http://community.cedrus.com/showthread.php?t=543)

branda July 3rd, 2008 05:49 AM

Unable to Register SuperLab Pro (2.0.4) for Windows
 
I have the relevant registration information (i.e., Activation Key, License Number, Name and Organization) but I'm unable to enter it. When I first installed SuperLab 2.0.4. it gave me an opportunity to enter the registration information but unfortunately I didn't enter the registration information. As a result it ran as a demo version and now I can't register it. I've tried un-installing Superlab and then re-installing it but Superlab still runs as a demo.

I would very much appreciate help on resolving this issue.

Thanks in advance.

Andy

Hisham July 3rd, 2008 10:39 AM

Hi Branda,

In SuperLab 2, the activation key is a number that is computed based on your license number, name, and organization. The name and organization must be entered into SuperLab exactly as you gave them to us before we provided you with the activation key. Any change will make the activation key incompatible, including upper/lower case, extra space or punctuation, or a trailing space at the end.

If you need a new activation key, the best way is to contact Cedrus via this link:
http://www.cedrus.com/misc/send_email.htm
Hisham.

branda July 3rd, 2008 01:07 PM

Hi Hisham,

Thanks for your reply. However, I understand that I must enter the exact license number, name, and organization but how / where do I enter this information. Since after you run SuperLab (2.04) as a demo version there is no way of entering this information. And you still cannot enter this information even if you uninstalled the demo and re-installed SuperLab.

Regards,

Andy

Hisham July 3rd, 2008 02:23 PM

Hi Andy,

To enter the activation key, click on the Help menu and chose License. A dialog appears. If you also need to change the name and organization, click on the Change Info button on that same dialog.

Hisham.

branda July 3rd, 2008 02:53 PM

Hi Hisham,

I tried that but when I choose License from the Help menu a dialog does not appear, nothing happens. Hence, this is the heart of my problem.

Regards,

Andy

Hisham July 4th, 2008 12:04 AM

Hi Andy,

This is really odd, I haven't heard that one before. which flavor of Windows are you running?

Hisham.

branda July 4th, 2008 03:28 AM

Hi Hisham,

I'm using the Home Edition of Windows XP, Service Pack 2.

Regards,

Andy

Hisham July 7th, 2008 08:27 PM

Andy, try re-installing SuperLab 2 using this link. If the problem persists, please call me at 1-800-233-7871 or send me a private message with your phone number and I'll call you.

branda July 8th, 2008 05:04 AM

Hi Hisham.

I'm going to upgrade to Windows XP Pro Edition. Hopefully that should do the trick. If not i'll get back to you.

Regards,

Andy

Hisham July 8th, 2008 12:54 PM

Have you tried my suggestion regarding reinstalling from here?


All times are GMT -7. The time now is 03:12 PM.
Page 1 of 2:  1  2  


Copyright Cedrus Corporation, 1991-2014.